Feel Free To Give Us a Call: +40-729-885230
407310, com. Gilau, str. Republicii f.n. jud. Cluj, View on Map

Localitatea Gilau se afla la poalele Muntilor Gilau, la 15 km de Cluj Napoca, spre Oradea.

Motelul Gilău, cunoscut ca şi locaţie de la sfârşitul anilor 70, a servit initial ca şi organizare de şantier, cantină şi cămin pentru muncitori în perioada de construcţie a celor trei baraje (Gilău, Someşul Cald, Tarniţa), ca apoi să devină o atracţie turistică foarte apreciată de clujeni.

După Revoluţie, complexul turistic a intrat într-un con de umbră, partea de cazare ajungand chiar în paragină.

În anul 2000, Motelul Gilău a fost preluat de compania noastră, care a reabilitat pavilioanele de cazare până la sfârşitul anului 2001, urmând apoi modernizarea şi remodelarea restaurantului, iar în anul 2003, de Crăciun având loc inaugurarea în noua formulă.

Pe parcursul a aproximativ trei ani, brandul a fost consolidat, devenind din nou una dintre locaţiile cele mai apreciate şi vizitate de către locuitorii judeţului şi nu numai.

Pe parcursul anului 2005, am început un proiect care a constat în realizarea unei baze sportive, conţinând un teren de minifotbal cu gazon artificial şi nocturnă, precum şi un manej de cai, care ulterior a fost transformat în teren de beachvolley.

De-a lungul anilor am devenit conştienţi de potenţialul acestui loc binecuvântat. În consecinţă am cuprins în agenda noastră de investiţii pe termen scurt, extinderea restaurantului, reabilitarea şi reutilarea celor trei pavilioane de cazare, şi obţinerea autorizaţiilor de utilizare a Lacului Gilău în scopuri de agrement.

Pe termen mediu şi lung investiţiile noastre se vor axa pe dezvoltarea bazei sportive prin construirea unei piscine acoperite şi a unui centru spa, precum şi reabilitarea căilor de acces interioare.

Oferta de zile mari al restarantului este pastravul salbatic pescuit la fata locului si preparat proaspat dupa reteta originala conform traditiilor.
Tradiţie din 2000

Locuri: 56 camere cu 112 locuri + 2 apartamente
 56 camere duble cu bai private (cu dus)
 2 apartamente cu bai private (cu dus) Facilitati – Servicii:
 Terasa sau balcoane pentru camere si apartamente
 TV color, telefon in toate camerele
 Minibar in apartamente
 Restaurant cu 120 locuri
 2 terase acoperite: una cu 120 locuri, si una cu 80 locuri
 Sâli de conferinte cu 50/30 locuri (video-proiector, free Wi-Fi, flipchart)
 Teren Minifotbal
 Tenis de masa
 Spalatorie